Csótány megelőzés 
csótánystop.hu
Klikk a közeli városra! ↓ ↓ ↓

Kiss Krisztina
06   1 240 15 46
06 20 260 4900

Csótány megelőzés

A csótány előfordulhat a legrendesebb, legtisztább lakásban is. Az alábbiakra ügyeléssel a csótány távol tartható.

A csótányok elterjedésének a megelőzése kezdődjön a rés- és hézagmentesítéssel. Szüntessük meg a lehetséges búvóhelyeit. A csótány előszeretettel bújik meg csövek mellett, padlórésekben, hiányos fúgákban.

Hogy kerül be egyáltalán a csótány a lakásba? Úgy, hogy általában a emberek saját maguk viszik be. Munkahelyről, közértből a táskával, ruházattal. Csomagolt élelmiszerekkel való bevitel szintén jellemző. Érdemes egy gyors átvizsgálást tenni az idegenből hozott tárgyak esetén.

Panel lakásokban az esetek 99% -ában a a függőleges csövek mentén jutnak be a csótányok. Annak a szigetelésére fokozottan ügyeljünk. Egyébként pedig előfordulása a vizes blokkokban a legvalószínűbb, mivel a csótány vízigénye igen nagy. A konyha környéke pedig azért népszerű a csótányok körében, mert kedvelik a szénhidrátot, az édes ételeket. Szabadon hagyott élelmiszerekkel az ember csak segít a csótányok elszaporodásának.

A csótány mindenevő, még a fajtársai ürüléke is szolgálhat számára táplálékul, ezért nehéz rovarirtás nélkül a száműzésük. Többlakásos társasházakban, panelházakban, különösen a szemétledobóval rendelkező házakban az együttes, társasházi csótányirtás a hatékony megoldás a megelőzésre.

Valid HTML 4.01 Transitional

Por-se takarító szolgálat

Gyorstakarítás kft.

csotanystop.hu
Csótányirtás
Rendeljen csótányirtást megbízható helyről, kérjen árajánlatot lakóhelyéhez legközelebb eső csotanystop.hu szakembertől (oldal tetején).

Vegyél fel minket is :)

csótány blog

Csótány -e?


csótány, csótány e?Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy csótánnyal találkozott, olvashat még egy kicsit róla, új csótány leírásunkban.

Krisztina

Csótány képek

Csótány

Csótányok

Csótány

Csótány