Csótányirtás menete

A csótányirtás során is mindig a leghatékonyabb irtási módszereket alkalmazzuk. A két technológia bármilyen környezetben képes teljes megoldást tud nyújtani.

Gélezés

A csótányirtás gélezés technikájával az irtószert gél formájában juttatjuk azokra a helyekre, ahol a csótányok könnyen megtalálják, és ott fogyasztanak belőle. A csótányok vonulási útjaira gél cseppeket helyezünk. A gélt maguktól hordják saját kedvenc területükre, ezzel megvalósítva a pontos terítését a csótányirtó gélnek.
A gél irtási módszer igen hatékony, sokáig biztosítja a csótánymentességet a kezelt területen. Szabályos időközönként elvégzett fenntartó, megelőző gélezés csótánymentessé teszi a területet. Nagyon biztonságosan használható olyan helyen, ahol emberek illetve háziállatok tartózkodnak, hiszen szennyeződést nem okoz és különösebb előkészületet sem igényel. Nem kell a lakást átrendezni, csak azért, mert jönnek a csótányirtók. A szakember diszkrét munkája csupán egy kevés időt vesz igénybe, nem okoz fennakadást a megrendelő mindenapi tevékenységében.

Permetezés

Másik gyakran alkalmazott módszerünk a permetezés. Előnye a nagyon gyors hatás. Nagyon rövid időn belül a kezelt terület csótánymentes lesz. Legtöbbször azonnal megszűnik a csótány populáció. Mindig a legkorszerűbb permetezőszereket alkalmazzuk, jelenlegi irtószerünk környezetbarát és rendkívül hatékony.
A permetezéses csótányirtás az emberekre, állatokra nézve is teljesen biztonságos. Nyugodtan otthonmaradhat a kutya, macska, nem lesz semmi problémájuk vele. Sőt, a kezelt felület sem károsul, nem hagy nyomot a permetszer, kis szellőztetés után minden visszatér a rendes kerékvágásba. Kivétel a csótányok számára.
Erősen fetőzött helyeken füstképzéssel, vagy hidegköd képzéssel kiegészítő kezelést végzünk.

Így dolgozunk