Rovarirtó tevékenységeink

Minőségbiztosítással garantált tartós megoldások

Hangyairtás menete

A hangya házak, lakások konyháiban, vizes blokkjaiban fordul elő leggyakrabban, néha még a szobába is bemegy. Leginkább a cukor tartalmú élelmiszert keresi.

A hangyairtás házilag a különböző felületkezelő aeroszolok, porok és mérgezett csalétkek használatával történhet, így tudjuk elűzni a hangyákat. A különböző hangyafajok (fáraó hangya, házi hangya és egyéb hangyafajok) színe és mérete eltérő.

Sok esetben nem tud az ember úrrá lenni házi módszerrel a hangyákon, ilyenkor érdemes rovairtó szakember segítségét kérni.

A hangyairtást permetezéssel végezzük. A célzott sávpermetezés a közlekedő területek kezelése mellett a búvó- és tartózkodó területek kezelését, valamint a hangyák vonulási útjainak kezelését is jelenti. A rovarirtó szakember a hangya ellen falszegleteket, réseket-repedéseket, vizesblokkokat, WC-t, fürdőszobát, konyhát, a csővezetékek faláttörési helyeit, valamint a szemétgyűjtő helyek körüli területeket permetezi. Amennyiben szükséges, a gáztűzhely, hűtőszekrény alatti és mögötti területeket is bepermetezzük, sőt szükséges lehet az ajtó- és ablakkereteket is bepermetezni a hangyák ellen.

A permetszer hosszú időn keresztül megőrzi a hatását. A permetezőszer szaga maradéktalanul kiszellőztethető. A hangyairtó szakember olyan hangyairtószert használ, amit emberek és háziállatok közvetlen közelében is lehet alkalmazni.

 

 • Tisztelt Csótánystop! Nagyon szépen köszönöm a munkájukat! A kapcsolatfelvétel egyszerű, az ügyintézés korrekt és segítőkész volt. Az írást végző munkatársuk közvetlen érdeklődő volt. Segítő információkkal látott el. Korrekt munkavégzés. A lakás épségére figyelve vigyázva. Köszönet a szakszerű és diszkrét munkájukért.
  -
 • Az ügyintézés nagyon gördülékenyen ment, hívásomat azonnal fogadták, részletes jól érthető tájékoztatót kaptam az irtással kapcsolatban. Az irtást végző szakemberek nagyon szakszerűen végeztek a munkájukat, részletesen tájékoztattak az irtás utáni teendőkről. A weboldal jól áttekinthető, minden szükséges információ megtalálható rajta.
  -

Gyakori kérdések hangyairtásról

Telefonon is kérdezhet!

Tudjuk, hogy ilyenkor sok-sok kérdése felmerül. Nézze meg a válaszokat, vagy hívja a telefonszámunkat!

  • Kisgyermekre, háziállatra ártalmatlan

Az irtószereink teljesen biztonságosak. Nyugodtan lehet használni emberek, háziállatok, haszonállatok közelében is.

  • Nem hagy nyomot

Nem, semmilyen nyomot nem hagy.

  • Észrevétlenül tesszük a dolgunkat

Nem keltünk feltűnést, jelöletlen autóval és ruhában végezzük a gyors munkát.

  • Gyorsan ott vagyunk

Rövid időn belül ki tudunk menni. Lehet, hogy másnap, de akár már aznap is rendelkezésre állunk. Telefonáljon most, és örömmel válaszolunk konkrétabban is.

  • Bútorokat, berendezést nem kell elmozdítani

Az irtószereket anélkül is optimális helyeken tudjuk elhelyezni, a hangyák útvonalaira sávpermetezéssel juttatjuk ki az irtószert. Bár a berendezést nem szükséges elmozdítani, a vizes helyiségekben és a konyhában a fal mellől el kell húzni az ott tárolt dolgokat.

Hangyairtás blog

 • Hangyairtás a XVI. kerületben

  A múlt héten érkezett egy megkeresés a XVI. kerületből. Egy vadonatúj családi ház épült, bár a tulajdonos még nem költözött be, de a hangyák már birtokba vették az épületet. Telefonáltak cégünknek, megrendelték a hangyairtást. A hangyákat permetezéses hangyairtással irtottuk ki, így már a hangyamentes kertes házba költözhettek megrendelőink.

 • Hangyairtás házilag

  Ha elszaporodtak a hangyáink, az azt jelenti általában, hogy valahol van bejutás a házba, érdemes a szigeteléseket, repedéseket végignézni, és javíttatni.

  A hangyáknak vehetünk a boltban különböző hangyairtó csapdákat: ezeket egyszerűen a hangyák útvonalába helyezzük ki. Az irtószer megmérgezi a hangyaboly egész populációját, jó eséllyel nem tér vissza a hangya.

  Ha a kertben van sok hangyabolyunk, valószínű, ...

 • Hangya megelőzés

  A hangya megjelenése közelgő frontot, vagy elszórt morzsákat jelez nekünk. Elterjedésüknek legjobb megelőzése, ha tartósan zártan tároljuk élelmiszereinket, gondoskodunk a hangya teljes élelmiszer megvonásáról. Morzsák, ételmaradékok jelentik számukra a táplálékot. Szemetes környékének rendszeres takarítása jelentős hangya megelőzési eszköz.

  Fentiek ellenére ...