Gyakori kérdések poloskairtásról

Gyakori kérdések poloskairtásról

Telefonon is kérdezhet!

Tudjuk, hogy ilyenkor sok-sok kérdése felmerül. Nézze meg a válaszokat, vagy hívja a telefonszámunkat!

  • Kisgyermekre, háziállatra ártalmatlan

Az irtószereink teljesen biztonságosak. Nyugodtan lehet használni emberek, háziállatok, haszonállatok közelében is.

  • Nem hagy nyomot – Nem, semmilyen nyomot nem hagy.
  • Észrevétlenül tesszük a dolgunkat

Nem keltünk feltűnést, jelöletlen autóval és ruhában végezzük a gyors munkát.

  • Gyorsan ott vagyunk

Rövid időn belül ki tudunk menni. Lehet, hogy másnap, de akár már aznap is rendelkezésre állunk. Telefonáljon most, és örömmel válaszolunk konkrétabban is.

 • El kell hagyni a lakást ágyi poloskairtás után

Igen, irtást követően kb. két órányi időtartamra el kell hagyni a lakást. Néhány óra elteltével vissza lehet menni a lakásba.

 • Gázosítást nem végzünk ágyi poloska irtásakor

Rovarirtáskor (csótányirtás, ágyi poloskairtás) nem végzünk gázosítást. Tilos lakott területen belül gázosítást végezni!

  • Bútorokat nem kell kidobni

Ne dobja ki a poloskával fertőzött bútort, mindenből ki tudjuk irtani a poloskát, ha az irtást követően az általunk javasolt tanácsokat betartja. Nem szabad felmosni a szobában az irtást követő két hétig. Nem szabad az irtószert letörölni, lemosni az irtást követően két hétig!

Ha úgy döntenek, hogy irtás előtt mégis megválnak az ágytól, számolni kell azzal, hogy az ágyi poloskával elfertőzik azt a lakást, vagy helyiséget, ahova az ágyat elviszik, kiteszik…

 • Bútorokat nem kell elmozdítani

Az irtószereket akkor tudjuk valamennyi szükséges helyre kijuttatni, ha a szobákban a bútorokat: fekvő- és ülőbútorokat (szekrényt nem kell) elmozdítjuk.

 • Poloskairtás utáni napon már teljes poloskamentesség lesz?

Nem. Az irtást követően folyamatosan pusztulnak el az ágyi poloskák, de nem azonnal és nem egyszerre. Poloskairtáskor kijuttatjuk az irtószert. Az ágyi poloska a test melegének hatására jön elő táplálkozni, de nem ugyanakkor éhezik meg minden kifejlett példány és a kis ágyi poloskák is eltérő időpontban fejlődnek ki olyan méretűvé, hogy előmásszanak enni, vagyis vért szívni. Ezért van, hogy az ágyi poloska irtás után a teljes rovarmentesség elérése egy folyamat során alakul ki. Nem rögtön pusztul ki valamennyi poloska!