Hangyairtás blog

 • Hangyairtás a XVI. kerületben

  A múlt héten érkezett egy megkeresés a XVI. kerületből. Egy vadonatúj családi ház épült, bár a tulajdonos még nem költözött be, de a hangyák már birtokba vették az épületet. Telefonáltak cégünknek, megrendelték a hangyairtást. A hangyákat permetezéses hangyairtással irtottuk ki, így már a hangyamentes kertes házba költözhettek megrendelőink.

 • Hangyairtás házilag

  Ha elszaporodtak a hangyáink, az azt jelenti általában, hogy valahol van bejutás a házba, érdemes a szigeteléseket, repedéseket végignézni, és javíttatni.

  A hangyáknak vehetünk a boltban különböző hangyairtó csapdákat: ezeket egyszerűen a hangyák útvonalába helyezzük ki. Az irtószer megmérgezi a hangyaboly egész populációját, jó eséllyel nem tér vissza a hangya.

  Ha a kertben van sok hangyabolyunk, valószínű, ...

 • Hangya megelőzés

  A hangya megjelenése közelgő frontot, vagy elszórt morzsákat jelez nekünk. Elterjedésüknek legjobb megelőzése, ha tartósan zártan tároljuk élelmiszereinket, gondoskodunk a hangya teljes élelmiszer megvonásáról. Morzsák, ételmaradékok jelentik számukra a táplálékot. Szemetes környékének rendszeres takarítása jelentős hangya megelőzési eszköz.

  Fentiek ellenére ...