Csótányirtás 
csótánystop.hu
Klikk a közeli városra! ↓ ↓ ↓

Kiss Krisztina
06   1 240 15 46
06 20 260 4900

Csótányirtás

A csótányirtás során is mindig a leghatékonyabb irtási módszereket alkalmazzuk. A két technológia bármilyen környezetben képes teljes megoldást tud nyújtani.

Gélezés

A csótányirtás gélezés technikájával az irtószert gél formájában juttatjuk azokra a helyekre, ahol a csótányok könnyen megtalálják, és ott fogyasztanak belőle. A csótányok vonulási útjaira gél cseppeket helyezünk. A gélt maguktól hordják saját kedvenc területükre, ezzel megvalósítva a pontos terítését a csótányirtó gélnek.

A gél irtási módszer igen hatékony, sokáig biztosítja a csótánymentességet a kezelt területen. Szabályos időközönként elvégzett fenntartó, megelőző gélezés csótánymentessé teszi a területet. Nagyon biztonságosan használható olyan helyen, ahol emberek illetve háziállatok tartózkodnak, hiszen szennyeződést nem okoz és különösebb előkészületet sem igényel. Nem kell a lakást átrendezni, csak azért, mert jönnek a csótányirtók. A szakember diszkrét munkája csupán egy kevés időt vesz igénybe, nem okoz fennakadást a megrendelő mindenapi tevékenységében.

Példa arra, hogy milyen egy fürdőszobában a csótányirtás.

Permetezés

Másik gyakran alkalmazott módszerünk a permetezés. Előnye a nagyon gyors hatás. Nagyon rövid időn belül a kezelt terület csótánymentes lesz. Legtöbbször azonnal megszűnik a csótány populáció. Mindig a legkorszerűbb permetezőszereket alkalmazzuk, jelenlegi irtószerünk környezetbarát és rendkívül hatékony.

A permetezéses csótányirtás az emberekre, állatokra nézve is teljesen biztonságos. Nyugodtan otthonmaradhat a kutya, macska, nem lesz semmi problémájuk vele. Sőt, a kezelt felület sem károsul, nem hagy nyomot a permetszer, kis szellőztetés után minden visszatér a rendes kerékvágásba. Kivétel a csótányok számára.

Erősen fetőzött helyeken füstképzéssel, vagy hidegköd képzéssel kiegészítő kezelést végzünk.

Valid HTML 4.01 Transitional

Por-se takarító szolgálat

Gyorstakarítás kft.

csotanystop.hu
Csótányirtás árajánlat? Visszahívjuk!

  • 1.
  • 2.


  • A visszahívás szolgáltatásunk nem minden városban elérhető. További partnereink az oldal tetején
Igyekszünk, hogy minden városban egy órán belüli visszahívást garantáljunk!

Vegyél fel minket is :)

csótányirtás blog

Csótányirtás házilag


Csótányirtás, házilagNem lennénk segítőkészek, ha nem ismertetnénk az általunk ismert, házilagos módszereket önökkel. Továbbkattintva a csótányirtás hazi módszereivel találkozhat. Hozzá kell tennünk, hogy ezek egyike sem tankönyvi példa, csupán az évszázados hadakozás alatt összegyűlt tippek. Néhány próbát feltétlenül megér!

Krisztina

Csótányirtás véglegesen


Csótányirtás, véglegesenMire jó a társasházi összefogás? Például végleges csótányirtásra! A csótányok makacs állatok, csak akkor távoznak, ha sehol sem kapnak megbecsülést.

Krisztina


Csótány megelőző irtása

Ma egy olyan hölgyhöz megyünk ki, aki csupán egyetlen csótánnyal találkozott a lakásban, mégis úgy érezte, hogy azonnal csótányirtásra van szükség. Mivel nappal nem nagyon mutatkoznak a csótányok, ezért lehetséges, hogy az az egy csótány csupán előhírnöke egy népesebb családnak, de az is lehet, hogy éppen behozta valahonnan azt az egyet. Mindenesetre ma este már nyugodtan alhat, mert nála a csótányok már nem fognak elszaporodni.

Krisztina


Öröm a csótányirtás

Pár héttel ezelőtt megrendeltek tőlünk egy csótányirtást, panellakásban. Az e-mail váltások során kiderült, hogy a hölgy egy régi kedves ismerősöm volt. Megörültünk egymásnak, megbeszéltük, kivel mi történt, mióta nem találkoztunk. Megbeszéltük azt is, hogy gélezéssel fogjuk kiirtani náluk a csótányokat. Néhány nap múlva megköszönte az irtást. Pár hónap eltelt, most ismét beszéltünk, és azt mondta, hogy nagyon örül, hogy ránk talált, mert képzeljem el, elpusztultak a csótányok. Már több éve próbálkoztak a csótányok kiirtásával és már sok módszert kipróbáltak, de nem túl sok sikerrel. Miután megcsináltuk, az összes csótány elpusztult. Nagyon hatékonynak találta az irtást és örült az egész család, hogy nincs csótány a lakásban.

Krisztina


Diszkrécióról ismét

A napokban telefonált egy megrendelő, csótányirtás ügyében. Az volt a kérése, hogy amikor megérkezünk, akkor a kaputelefonba név szerint mutatkozzunk be, ne azt mondjuk, hogy a csótányirtók vagyunk, ugyanis nem szeretné, ha a többi lakó megtudná, hogy csótányfertőzöttség van a lakásában. Cégünk diszkréten oldja meg a rovarirtást. Cégautónkon sem reklámozzuk azt, hogy mivel foglalkozunk, munkaruháinkon sem hirdetjük ezt. Megrendelőnk megelégedésére diszkréten, és hatékonyan végeztük el a kártevők irtását.

Krisztina


Diszkréció

Megrendelést kaptunk a csótányok irtására. Az üzletvezető kérése a következő volt: üzletükben igen nagy az ügyfélforgalom, szeretné, ha nem derülne ki, hogy a csótányok miatt megyünk hozzájuk. Diszkréten történik a rovarirtás, tudjuk, hogy a megrendelő számára a kártevőmentesség mellett a diszkréció is fontos.

Krisztina


Pöttyözés

Megrendelőnk új lakásba költözött és észrevette, hogy a lakásban csótányok vannak. Felhívott bennünket és érdeklődött arról, hogy melyik csótányirtó módszert javasoljuk számára. A gélezéses csótányirtás módszerét javasoltuk neki, apró, gyufafej nagyságú gél-pöttyöket helyezünk ki oda, ahol a csótányok egyszerűen megtalálják. Esznek belőle és elpusztulnak. Ügyfelünk megrendelte cégünktől az irtást és a fertőzöttség megszűnt a lakásban.

Krisztina


Csótány előfordulása nappal

Néhány esetben előfordul, hogy csótányok jelenlétét észleljük fényes nappal. A minap érkezett egy megkeresés egy hölgytől: vélhetően csótányt látott, de meglehetősen furcsának tartotta, hogy nappal jelent meg a kártevő. Az is megijesztette, hogy igen nagyméretű volt. Ebben kérte a segítségünket, hogy vajon valóban csótánnyal van -e dolga. Bár a csótány rejtett életmódú rovar, bizonyos esetekben nappal is találkozhatunk velük. Könnyen beazonosítható ez a rovar hosszú csápjáról és jellegzetes alakjáról. A csótányokat a lakásból kiirtottuk. Kérje szakemberünk segítségét.

Krisztina