Csótányirtás menete

A csótányirtás során is mindig a leghatékonyabb irtási módszereket alkalmazzuk. A két technológia bármilyen környezetben képes teljes megoldást tud nyújtani.

Gélezés

A csótányirtás gélezés technikájával az irtószert gél formájában juttatjuk azokra a helyekre, ahol a csótányok könnyen megtalálják, és ott fogyasztanak belőle. A csótányok vonulási útjaira gél cseppeket helyezünk. A gélt maguktól hordják saját kedvenc területükre, ezzel megvalósítva a pontos terítését a csótányirtó gélnek.
A gél irtási módszer igen hatékony, sokáig biztosítja a csótánymentességet a kezelt területen. Szabályos időközönként elvégzett fenntartó, megelőző gélezés csótánymentessé teszi a területet. Nagyon biztonságosan használható olyan helyen, ahol emberek illetve háziállatok tartózkodnak, hiszen szennyeződést nem okoz és különösebb előkészületet sem igényel. Nem kell a lakást átrendezni, csak azért, mert jönnek a csótányirtók. A szakember diszkrét munkája csupán egy kevés időt vesz igénybe, nem okoz fennakadást a megrendelő mindenapi tevékenységében.

Permetezés

Másik gyakran alkalmazott módszerünk a permetezés. Előnye a nagyon gyors hatás. Nagyon rövid időn belül a kezelt terület csótánymentes lesz. Legtöbbször azonnal megszűnik a csótány populáció. Mindig a legkorszerűbb permetezőszereket alkalmazzuk, jelenlegi irtószerünk környezetbarát és rendkívül hatékony.
A permetezéses csótányirtás az emberekre, állatokra nézve is teljesen biztonságos. Nyugodtan otthonmaradhat a kutya, macska, nem lesz semmi problémájuk vele. Sőt, a kezelt felület sem károsul, nem hagy nyomot a permetszer, kis szellőztetés után minden visszatér a rendes kerékvágásba. Kivétel a csótányok számára.
Erősen fetőzött helyeken füstképzéssel, vagy hidegköd képzéssel kiegészítő kezelést végzünk.

Így dolgozunk

Rovarirtó tevékenységeink

Minőségbiztosítással garantált tartós megoldások

 • Tisztelt Csótánystop! Nagyon szépen köszönöm a munkájukat! A kapcsolatfelvétel egyszerű, az ügyintézés korrekt és segítőkész volt. Az írást végző munkatársuk közvetlen érdeklődő volt. Segítő információkkal látott el. Korrekt munkavégzés. A lakás épségére figyelve vigyázva. Köszönet a szakszerű és diszkrét munkájukért.
  -
 • Az ügyintézés nagyon gördülékenyen ment, hívásomat azonnal fogadták, részletes jól érthető tájékoztatót kaptam az irtással kapcsolatban. Az irtást végző szakemberek nagyon szakszerűen végeztek a munkájukat, részletesen tájékoztattak az irtás utáni teendőkről. A weboldal jól áttekinthető, minden szükséges információ megtalálható rajta.
  -

Gyakori kérdések csótányirtásról

Telefonon is kérdezhet!

Tudjuk, hogy ilyenkor sok-sok kérdése felmerül. Nézze meg a válaszokat, vagy hívja a telefonszámunkat!

  • Kisgyermekre, háziállatra ártalmatlan

Az irtószereink teljesen biztonságosak. Nyugodtan lehet használni emberek, háziállatok, haszonállatok közelében is.

  • Nem hagy nyomot

Nem, semmilyen nyomot nem hagy. A gélezős irtószer a legkorszerűbb ebből a szempontból is.

  • Észrevétlenül tesszük a dolgunkat

Nem keltünk feltűnést, jelöletlen autóval és ruhában végezzük a gyors munkát.

 • Gázosítást nem végzünk csótányirtáskor

Rovarirtáskor (csótányirtás, ágyi poloskairtás) nem végzünk gázosítást. Tilos lakott területen belül gázosítást végezni!

  • Gyorsan ott vagyunk

Rövid időn belül ki tudunk menni. Lehet, hogy másnap, de akár már aznap is rendelkezésre állunk. Telefonáljon most, és örömmel válaszolunk konkrétabban is.

  • Bútorokat, berendezést nem kell elmozdítani

Nem kell semmilyen berendezést elmozdítani. Az irtószereket anélkül is optimális helyeken tudjuk elhelyezni. A csótányok, hangyák útvonalaira helyezzük az irtószert. A poloskairtás esetében vagyunk csupán kénytelenek az ágyat felfordítani, és a falat kezelni. A csótányirtás semmi hasonlót nem igényel.

 • Csótányirtás utáni napon már teljes csótánymentesség lesz a lakásban?

Nem. Az irtást követően folyamatosan pusztulnak el a csótányok, de nem azonnal és nem egyszerre. Csótányirtáskor kijuttatjuk az irtószert. Gélezéses csótányirtás esetében a csótány eszik az irtószerből, amitől elpusztul. Ezek az állatok az irtószertől elhullott fajtársaikat is megeszik, (amiben ugye van az irtószerből), és ezért elpusztulnak azok a példányok is.  Tehát ez egy folyamat, kis idő elteltével alakul ki a teljes csótánymentesség az adott lakásban.

Csótányirtás blog

 • Csótány előfordulása nappal

  Néhány esetben előfordul, hogy csótányok jelenlétét észleljük fényes nappal. A minap érkezett egy megkeresés egy hölgytől: vélhetően csótányt látott, de meglehetősen furcsának tartotta, hogy nappal jelent meg a kártevő. Az is megijesztette, hogy igen nagyméretű volt. Ebben kérte a segítségünket, hogy vajon valóban csótánnyal van –e dolga. Bár a csótány rejtett életmódú rovar, bizonyos esetekben ...

 • Csótányirtás szakszerűen

  A csótány bárhol megjelenhet és elszaporodhat, amennyiben optimális életfeltételeket talál, de leginkább a paneles technológiával épült lakótelepek lakásai vannak kitéve a veszélynek.

  A csótányok az állatvilág túlélői közé tartoznak, ezért csak szakértelem és megfelelő technológia birtokában van esély arra, hogy ...

 • Csótány megelőzés

  A csótány előfordulhat a legrendesebb, legtisztább lakásban is. Az alábbiakra ügyeléssel a csótány távol tartható.

  A csótányok elterjedésének a megelőzése kezdődjön a rés- és hézagmentesítéssel. Szüntessük meg a lehetséges búvóhelyeit. A csótány előszeretettel bújik meg csövek mellett, padlórésekben, hiányos fúgákban.