Hangyairtás 
csótánystop.hu
Klikk a közeli városra! ↓ ↓ ↓

Kiss Krisztina
06   1 240 15 46
06 20 260 4900

Hangyairtás

A hangya házak, lakások konyháiban, vizes blokkjaiban fordul elő leggyakrabban, néha még a szobába is bemegy. Leginkább a cukor tartalmú élelmiszert keresi.

A hangyairtás házilag a különböző felületkezelő aeroszolok, porok és mérgezett csalétkek használatával történhet, így tudjuk elűzni a hangyákat. A különböző hangyafajok (fáraó hangya, házi hangya és egyéb hangyafajok) színe és mérete eltérő.

Sok esetben nem tud az ember úrrá lenni házi módszerrel a hangyákon, ilyenkor érdemes rovairtó szakember segítségét kérni.

A hangyairtást permetezéssel végezzük. A célzott sávpermetezés a közlekedő területek kezelése mellett a búvó- és tartózkodó területek kezelését, valamint a hangyák vonulási útjainak kezelését is jelenti. A rovarirtó szakember a hangya ellen falszegleteket, réseket-repedéseket, vizesblokkokat, WC-t, fürdőszobát, konyhát, a csővezetékek faláttörési helyeit, valamint a szemétgyűjtő helyek körüli területeket permetezi. Amennyiben szükséges, a gáztűzhely, hűtőszekrény alatti és mögötti területeket is bepermetezzük, sőt szükséges lehet az ajtó- és ablakkereteket is bepermetezni a hangyák ellen.

A permetszer hosszú időn keresztül megőrzi a hatását. A permetezőszer szaga maradéktalanul kiszellőztethető. A hangyairtó szakember olyan hangyairtószert használ, amit emberek és háziállatok közvetlen közelében is lehet alkalmazni.

Valid HTML 4.01 Transitional

Por-se takarító szolgálat

Gyorstakarítás kft.

csotanystop.hu
Hangyairtás árajánlat? Visszahívjuk!

  • 1.
  • 2.


  • A visszahívás szolgáltatásunk nem minden városban elérhető. További partnereink az oldal tetején
Igyekszünk, hogy minden városban egy órán belüli visszahívást garantáljunk!

Vegyél fel minket is :)
hangyairtás blog

Játékosan

hangyairtás, játék Ugye, hogy nem csak komoly dolgok szerepelhetnek itt ezen a blogon? Miről ismerszik meg a jó hangyairtó? Hogy még szabadidejében is hangyairtást végez. Mindjárt meg is mutatom milyen módon. Az alábbi linken porszívóval kell végezni a küldetést, beszippantani a bóklászó egyedeket és elhelyezni a fekete lyukban :) Élőben ez nem annyira tanácsos, hiszen nem olyan bonyolult kimászni abból a porzsákból. No, hát akkor itt a hangyairtás játék!


Hangya irtása rendelőben

Fogorvosi rendelőből hívtak, hangyairtás megrendelése kapcsán. Érdeklődtek, hogy hogyan kell ezt elképzelni, lesz -e szaga, gondot jelent -e az egyébként higiénikusan sokkal szigorúbb helyen a hangyairtás. Nos, ezek az irtószrek, amikkel dolgozunk, akár még egy fogorvosi rendelőben is biztonsággal alkalmazhatóak. Rövid szellőztetés után pedig már a szagát sem érezni. Az egészségügyi intézményekben rendelet írja elő a rendszeres kártevőmentesítést.


A hangyák már várták

A múlt héten érkezett egy megkeresés a XVI. kerületből. Egy vadonatúj családi ház épült, bár a tulajdonos még nem költözött be, de a hangyák már birtokba vették az épületet. Minket keresetek fel, hogy helyreállítsuk a rendet. A hangyákat permetezéses hangyairtással irtottuk ki, így már nyugodtan költöztek be a házba megrendelőink.

Hangyairtás képek

Hangyairtás

Hangyairtás

Hangya irtás

Hangya irtás