Szellőzőtisztítás blog

 • Nagy panelépület szellőzőtisztítása

  Ma fejeztük be egy nagyobb budapesti panelépület szellőzőtisztítását. Bár a Katasztrófavédelem négyévente írja ezt elő és ellenőrzi is, ez a nagy panelépület valamiért kimaradt ebből. A társasházban lakók közül többen kíváncsiak voltak a szellőzőtisztításra és szokatlanul sok tulajdonos feljött a tetőre, amikor a szellőzőcsöveket tisztítottuk.

  Többen kíváncsiak voltak arra, hogy vajon mennyire lehet elkoszolódva a függőleges ...

 • Szellőzőtisztítás kamerával

  A napokban megkeresett bennünket egy társasház szellőzőtisztítás miatt. Azt a kérdést tették föl, hogy a lakásokba be kell –e menni szellőzőtisztításkor. Mi azt válaszoltuk, hogy nem, mert a szellőzőtisztítás felülről, szárazkefés módszerrel történik és a szellőzőtisztításhoz a lakásokban nem kell koszt csinálni.
  A függőleges szellőzőkürtő tisztításánál szárazkefés módszert és nagyteljesítményű porszívót használunk, a szellőzőkürtőtisztítást nagylátószögű ...

 • Kötelező szellőzőtisztítás – miért válasszon minket

  Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött teljeskörű és kifogástalan munkát ígérünk.

   Miért válasszon minket?

  • Széleskörű tapasztalat:

  A Magyarországon található valamennyi típusú panelházban végeztünk már szellőzőrendszer tisztítást, így tudjuk, hova, milyen eszközök kellenek a szakszerű tisztításhoz. A cégünk által kiállított igazolást elfogadják a Katasztrófavédelmi ellenőrök.

  • Alapos munkát végzünk:

  Az évek során a szellőzőcsövekben és a szellőző-motorházban, valamint a ventillátoron ...