Kötelező szellőzőtisztítás – miért válasszon minket

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött teljeskörű és kifogástalan munkát ígérünk.

 Miért válasszon minket?

  • Széleskörű tapasztalat:

A Magyarországon található valamennyi típusú panelházban végeztünk már szellőzőrendszer tisztítást, így tudjuk, hova, milyen eszközök kellenek a szakszerű tisztításhoz. A cégünk által kiállított igazolást elfogadják a Katasztrófavédelmi ellenőrök.

  • Alapos munkát végzünk:

Az évek során a szellőzőcsövekben és a szellőző-motorházban, valamint a ventillátoron és a rezgéscsillapító szűrőbetéteken felhalmozódott szennyeződést több éves szakmai tapasztalattal gyorsan és szakszerűen távolítjuk el. A munkafolyamat felülről történik, az erre a célra kifejlesztett kefékkel, valamint nagyteljesítményű porelszívó berendezéssel a cső belsejéből eltávolítjuk a megtapadt szennyeződést, és a szellőzőházat, valamint a járókereket és a rezgéscsillapító szűrőbetéteket is kitakarítjuk.

A megtisztított cső belsejében gomba és egyéb baktériumok elleni fertőtlenítést végzünk.

  • Bizalom:

A megrendelő munka közben bármikor ellenőrizhet minket, kameránk segítségével benézhet a cső belsejébe, és láthatja az eredményt. Kollégánk szívesen válaszol a tisztítással kapcsolatban felmerülő kérdésekre is.

  • Teljes állapotfelmérés és javítás:

A szellőző belsejében ipari kamerával a megrendelő kérésére állapotfelmérést végzünk, és az esetleges hibákat, hiányosságokat kijavítjuk. Sokszor a házkezelők nem is tudnak a szellőzőrendszer csöveinek aktuális állapotáról, pedig legtöbb esetben számolni lehet behorpadással, szakadással, hiánnyal a rendszer csöveiben, vagy akár idegen tárgy is bekerülhetett a szellőzőrendszerbe.

Cégünk az összes ilyen jellegű hibát tökéletesen meg tudja javítani!

  • Garancia

Munkánkért egy hónapos teljeskörű garanciát vállalunk.

Keressen minket bizalommal árajánlatért a 06-1-240-1546 vonalas vagy a 06-20-260-4900  mobilszámon, vagy emailt is írhat a segit@csotanystop.hu emailcímre.