Bolhairtás menete

A bolhairtás permetezéssel történik, a padlók kezelésével és a falak 1m magasságig történő bepermetezésével. Az irtás hatékonysága fokozható bolhalárva növekedés gátló adalék anyaggal.

A vérszívó bolha 0.5-1 mm nagyságú fekete színű rovar. Elsősorban a pincékben található meg, akkor, ha oda befészkelték magukat a kóbor macskák. Innen hurcolhatjuk be a lakásba. Többféle fajuk létezik, ami szabad szemmel nem különböztethető meg, de kártételük szempontjából nincs is jelentősége. A padlón várakozó bolhák a mozgást érzékelve ugranak fel áldozataikra. Akár 1m magasra is felugranak, ami méretükhöz képest hatalmas teljesítmény. Régen fertőzőbetegségek terjesztésében jelentős szerepük volt (trópusi patkánybolha-pestis) de mára ez teljesen megszűnt. Csípésük igen kellemetlen, az embernek főleg a lábát támadják.

 

Rovarirtó tevékenységeink

Minőségbiztosítással garantált tartós megoldások

Gyakori kérdések

Telefonon is kérdezhet!

Tudjuk, hogy ilyenkor sok-sok kérdése felmerül. Nézze meg a válaszokat, vagy hívja a telefonszámunkat!

  • Kisgyermekre, háziállatra ártalmatlan

Az irtószereink teljesen biztonságosak. Nyugodtan lehet használni emberek, háziállatok, haszonállatok közelében is.

  • Nem hagy nyomot

Nem, semmilyen nyomot nem hagy. A gélezős irtószer a legkorszerűbb ebből a szempontból is.

  • Észrevétlenül tesszük a dolgunkat

Nem keltünk feltűnést, jelöletlen autóval és ruhában végezzük a gyors munkát.

  • Gyorsan ott vagyunk

Rövid időn belül ki tudunk menni. Lehet, hogy másnap, de akár már aznap is rendelkezésre állunk. Telefonáljon most, és örömmel válaszolunk konkrétabban is.

  • Bútorokat, berendezést nem kell elmozdítani

Nem kell semmilyen berendezést elmozdítani. Az irtószereket anélkül is optimális helyeken tudjuk elhelyezni.
A csótányok, hangyák útvonalaira helyezzük az irtószert. A poloskairtás esetében vagyunk csupán kénytelenek az ágyat felfordítani, és a falat kezelni. A csótányirtás semmi hasonlót nem igényel.

Bolhairtás blog

 • Bolhairtás házilag

  Akár az állatorvosi látogatás alkalmával is hazakeveredhet bolha a csak bentlakó házi kedvencben. Sok bosszúságra adhat okot, hiszen a bolha naponta 6 pete lerakásával egy hét alatt is megtöbbszörözheti az élősködők létszámát.

  Először érdemes az állatot bolhamentesíteni, mely ügyben állatorvos felkeresését is javasoljuk: kisállat boltokban lehet kapni bolhacseppeket kutyáknak is és macskáknak is, ezt megfelelően alkalmazva ...

 • Bolha megelőzés, védekezés

  A bolha elterjedésének megelőzése lényegében a rendszeres védekezés, bolhairtás jelenti. Az állatok felelősek a bolha behozataláért, természetesen. Onnantól kezdve pedig a miénk a felelősség, hogy mennyire kezeljük komolyan a bolhairtást.

  Érdemes bolhanyakörvet, bolhasampont használni. Érdekes, hogy a bolha nem az állatban ...