A csótányirtó

Ha csótányirtó szakembert keres, jó helyen jár, a fenti telefonszámokon megbízható csótányirtást nyújtó csapattagok érhetők el. Nézzük, miről ismerszik meg a jó csótányirtó!

A jó csótányirtó tulajdonképpen képesített egészségügyi gázmester, aki rendszeresen frissíti tudását, ismereteit a csótányirtással, rovarirtással kapcsolatban. Szaktudása mellett az emberek, ügyfelek problémáit is képes megérteni, és igyekszik minden kihívásra megfelelő szolgáltatást nyújtani.

Felméri milyen csótányirtó módszerek, szerek kerültek alkalmazásra korábban, megállapítja, hogy azok helyesen voltak -e alkalmazva. Helyzetfelmérés és interjú után képes kiválasztani a legmegfelelőbb, csótányt kiirtó módszert. A szolgáltatás elvégzése mellett feladata a tanácsadás is, tippeket, tudást tud adni az ügyfélnek, a csótányok elkerülésére, távoltartására. Ezért is jött létre ez a honlap, hogy minél többrétű ismeretet meg tudjunk osztani.

Az általa alkalmazott csótányirtó szerek speciálisan, szakemberek számára készültek, melyek biztonságosan használhatók ember és „kultúrállat” közvetlen közelében is. Természetesen léteznek házilag is alkalmazható csótányirtó szerek, ezeket a szupermarketekben megtalálhatják, különböző spray-k, porok, csótány csapdák, mérgezett csalétkek állnak rendelkezésre. Ha csupán egy-két csótány jelenlétére gyanakszik, érdemes ezekkel próbálkozni otthon.