Élelmiszerbiztonság

Ha élelmiszerbiztonsági előírások okán annak megfelelő megelőző rovarirtás szolgáltatást rendelne, akkor hívja árajánlatért a fenti telefonszámot, vagy olvasson tovább az élelmiszerbiztonságról, itt.

Ha egy vendéglátóst a HACCP-ről kérdezünk, rögtön a fejét fogja, hiszen 2004 óta itthon is kötelező az alkalmazása ennek az élelmiszerbiztonsági kockázatkezelő rendszernek. A rendeletcsomag számos szigorú előírást tartalmaz, a többi között az egészségügyi kártevők, és betegséget terjesztő rovarok megtelepedésének és elszaporodásának megakadályozását is szabályozza.

Nem szükségszerű, hogy egy élelmiszerbiztonsági hatósági ellenőrzést feltétlenül büntetés kövessen, érdemes tehát kártevőirtásra jogosító szakképesítéssel rendelkező személytől, vállalkozástól segítséget kérni.

Mi segítünk Önnek az egészségügyi szempontból káros és betegséget terjesztő rovarok, kártevők távoltartásában! Segítségünkkel Ön lépést tud tartani a fogyasztók igényével, hogy csak biztonságos élelmiszerek kerüljenek felszolgálásra.

Munkatársaink alkalmazkodnak az üzletmenethez, szem előtt tartva a megrendelők igényeit. A munkánk során alkalmazott készítmények és technológiák megfelelnek a HACCP rendszer előírásainak.