Kifogástalan szellőzőtisztítás – a Csótánystop segít

A 2016 március 5-étől kötelező a szellőzőrendszerek tisztítása a 14 méternél magasabb lakóépületek esetében. A katasztrófavédelem ellenőrzi az erről megőrzött igazolást, és esetenként a munka szakszerű elvégzésének tényét is ellenőrizhetik, azaz, hogy az a cső, tényleg megfelelően ki lett-e tisztítva.

Ha nyugodtan szeretné várni az ellenőröket, válassza a mi szakembereinket!

Cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik szellőzőrendszerek tisztításában, rövid határidővel, kifogástalan minőségben dolgozunk. Rendelkezésre álló munkaeszközeink pl. bowden, kamerák, stb. tökéletesen alkalmasak arra, hogy akár egy 15 emeletes ház teljes szellőzőrendszerét kitisztítsák. De nem csak, hogy kitisztítsák, hanem ha bármi probléma van a szellőzőrendszer csöveivel, akkor egyrészt azt kameráinkkal pontosan meg tudjuk határozni, hogy hol és mi a hiba, másrészt ki is tudjuk javítani. Sokszor a házkezelők nem is tudnak a szellőzőrendszer csöveinek aktuális állapotáról, számolni lehet behorpadással, szakadással, hiánnyal a rendszer csöveiben, vagy akár idegen tárgy is bekerülhetett a szellőzőrendszerbe.

Cégünk a fent felsorolt hibákat tökéletesen meg tudják javítani! Kérjen a szellőzőrendszerről a helyszínen állapotfelmérést!

Cégünk készségesen megmutat mindent a megrendelőnek a szellőzőtisztítás menetével kapcsolatban: munka közben bármikor ellenőrizhet minket, kameránk segítségével belenézhet a cső belsejébe és láthatja az eredményt, és természetesen szívesen válaszolunk a tisztítással kapcsolatban felmerülő kérdéseire.

A munka végeztével cégünk igazolást ad a szellőzőtisztítás megtörténtéről, amelyet a katasztrófavédelem garantáltan elfogad, így nem kell attól tartania, hogy megfelelő igazolás hiányában a katasztrófavédelem ellenőrei ismét felszólítják a tisztítás elvégeztetésére.

Ha bármilyen kérdése van szellőzőtisztítással kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, szívesen segítünk. Keressen minket bizalommal a következő telefonszámokon:

06-1-240-1546, 06-20-260-4900,

vagy akár emailben is: segit@csotanystop.hu

Kérésre referenciákat is küldünk.