Poloska ellen

Ha poloskairtás szolgáltatást rendelne, akkor hívja árajánlatért a fenti telefonszámot, vagy pedig olvasson tovább bátran az ágyi poloska elleni védekezésről.

Az ember a poloska ellen vagy harcol vagy egyszer’s mindenkorra leszámol velük.

Ha valaki egyedül kívánja felvenni a harcot az ágyi poloska ellen, bizony nem lesz egyszerű a dolga. Ez a kellemetlen lakótárs ugyanis nappal  apró repedésekben, keskeny résekben húzódik meg és olyan mélyre furakodik, hogy háta és hasa is a rejtekhely falával érintkezzen.

Poloska szokásai

A poloska a sötét, huzat- és zajmentes helyeken húzódik meg, a nedves, nyirkos, vízgőzzel telített helyiségeket nem kedveli. Rendkívül leleményes. Előszeretettel választja rejtekül az ágyrepedéseket és a kárpitozott bútorok hézagait, de szívesen vándorol felfelé is. Gyakran a képkeretek, függönytartók, csillárok felfüggesztési helyeinél, a felső ablakkeret, vagy a falrések között tartózkodik, de meghúzódhat könyvek és ruhaneműk között is.

Poloskairtó szerek

A panellakásban leggyakrabban eloforduló rovar, szintén a csótány. A nem tökéletes szigetelés miatt a futocsövek, vízcsövek, eldugott rések ideális környezetet teremtenek számukra. Ha megtörtént a csótányirtás, szakemberünktol nyugodtan kérjen segítséget, hogy hogyan tudja megelozni legnagyobb eséllyel a csótányok újbóli megjelenését. Kezdje a csövek melletti szigeteléssel, de vizsgáljon meg minden olyan helyet, amely a szomszéd lakással „kapcsolatban” lehet. Megjegyzendo, hogy a futéscsöveket nem szabályos bármilyen módszerrel szigetelni, errol kérdezze inkább gondnokát, rovarirtó ismerosét.

Poloskairtó szerek

A  házilagos poloskairtás nem sok sikerrel kecsegtet. A boltban vásárolt készítményekkel nem biztos, hogy bárki is eredményesen felveheti a versenyt e szívós és fifikás teremtmények ellen. Nagyon körültekintően kell eljárni, hiszen képesek megbújni a legapróbb résekben, repedésekben. És ugyebár nem hozhat eredményt az a módszer, amellyel csak a búvóhelyéről kimerészkedő példányokat likvidáljuk.

Poloskairtás szolgáltatás

Poloskairtást egészségügyi gázmesterek végzik eredményesen, kérje egy megbízható szakember segítségét.